Om oss

Idén att utforma en ringhållare kom till när jag började arbeta som sjukgymnast. Vilken besvikelse att inte kunna använda sin fina förlovningsring! Det är en betydelsefull ring som jag gärna ville använda, även på arbetet. Jag började använda en halskedja men efter några gånger gav jag upp det, för jag orkade helt enkelt inte med att öppna/stänga det där minilåset..
Då kom idén om att utforma en ringhållare, det skulle vara så enkelt som möjligt att ta på och av ringen utan att behöva öppna halskedjan. Men viktigaste av allt skulle det vara ett säkert sätt att förvara ringen på.
Med hjälp av min man Björn, som är produktutvecklare designade vi Ringholder så att den ska passa så många ringstorlekar som möjligt. Vi tog kontakt med ett företag i Tyskland som nu tillverkar Ringholder.

Ringholder är verkligen ett funktionellt halsband, jag använder min varje dag när jag arbetar men även på träningen och i trädgården. Men det som glädjer mig mest, är att det är ett otroligt snyggt och enkelt smycke som är lika fint utan ring.

För mig, och många andra har Ringholder blivit den självklara accessoaren.

Jennifer